Nejprodávanější knihy - březen 2020

Šimonovy pracovní listy 5

Než začnu psát, budu si s pastelkou hrát. Soubor zábavných grafomotorických cvičení pomůže dětem předškolního věku i malým školákům při zdokonalování jemné motoriky, smyslového vnímání a vytváření technických dovedností.

Šimonovy pracovní listy 5

149 Kč
Šimonovy pracovní listy 6
Logopedická cvičení - soubor první, obsahuje dvacetdva pracovních listů k jedenácti hláskám. Některé listy a cvičení jsou zaměřeny na hlásky artikulačně jednoduché (M, P, B, V, F), jiné na artikulačně náročnější (C, S, Z, Č, Š, Ž).

Šimonovy pracovní listy 6

125 Kč
To je Londýn
(2x)
Druhý díl ze série ilustrovaných průvodců Miroslava Šaška po světových metropolích nás zavede do Londýna.
Ukázky

To je Londýn

269 Kč
Velké dějiny zemí Koruny české XIIb.
(2x)
Období let 1890 - 1918 patří v mnoha ohledech k nejzajímavějším a zároveň nejméně prozkoumaným i obecně známým v dějinách českých zemí.

Velké dějiny zemí Koruny české XIIb.

757 Kč
Velký závod
Každý dospělý v sobě nosí kus svého dětského světa a téměř každý by se do něj rád alespoň na skok vrátil s vlastními dětmi. Co si má ale takový dospělý počít, když zjistí, že jeho potomek se možná pohybuje v úplně jiném vesmíru?

Velký závod

152 Kč
Když se nemožné stane
(1x)
Esotrerika, psychologie i medicína. Fascinující příběhy, které obsahují Grofův půl století trvající průzkum oblastí, které konvenční psychologie dosud nezmapovala.

Když se nemožné stane

424 Kč
Klub nenapravitelných optimistů
(19x)
Bohatý, mnohovrstevnatý román dosáhl ve Francii prodeje přes 400 tisíc kusů, obdržel nadšené kritiky i několik literárních cen - např. Prix Goncourt des Lycéens 2010.
Ukázky

Klub nenapravitelných optimistů

423 Kč
Mondschein
(4x)
Román Mondschein je znepokojivou vizí světa po blíže neurčené katastrofě

Mondschein

242 Kč
Posel
(10x)
Román pro mladé čtenáře od autora světového bestselleru Zlodějka knih. Představte si, že vám jednoho dne začnou do dopisní schránky chodit hrací karty se zašifrovanými úkoly ...

Posel

338 Kč
Žena v kleci
(15x)
Komisař Carl Morck je po traumatické události, utrpěné během služby, přeložen do nově založeného oddělení Q, kde se má zabývat nevyřešenými případy z minulosti. Thriller.

Žena v kleci

269 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>