Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2023
gastronomie

Zlatá klasika: Zlatá klasika/Recepty prověřené časem - Zdeněk Pohlreich - 10%
Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně.
gastronomie

Zlatá klasika

299 Kč
269 Kč
Jazyk, srdce, mozek, krev - Martin Pecina - 10%
Milostný dopis moravské kuchyni od typografa, grafického designéra a vítěze soutěže MasterChef 2022.
gastronomie

Jazyk, srdce, mozek, krev

799 Kč
719 Kč
Besky. Pečeme nebesky - Veronika Beskydiarová - 10%
Pečeme nebesky je má druhá vysněná kniha, která reprezentuje to, co miluji ze všeho nejvíc ¦ sladké. Ať jste začátečník, nebo znalec, shodneme se asi všichni na jednom. Každý máme rád pocit, když to prostě vyjde.
gastronomie

Besky. Pečeme nebesky

559 Kč
503 Kč
Vidličkou po mapě: ...aneb gastronomická odysea a jiná kulinářská dobrodružství - Dagmar Heřtová - 10%
(6x)
Víte, kdo byl kapitán Buchta? Co znamená, když slivovice řetízkuje? Kolik a jakých surovin s sebou vláčel údajně nepotopitelný Titanic? Jak se dá pohádkově zbohatnout při sbírání hub? Kdo popsal strop jedné slavné britské hospody?
gastronomie
Ukázky

Vidličkou po mapě

498 Kč
448 Kč
Zelenina z jednoho hrnce - Dominika Wójciak - 10%
Příprava zeleniny jednoduše.
gastronomie

Zelenina z jednoho hrnce

499 Kč
449 Kč
Nejlepší restaurace 2023 oceněné Zlatými lvy -  kol. - 10%
Prestižní gastronomický průvodce Nejlepší restaurace 2023 oceněné Zlatými lvy představuje aktuální výběr nejlepších restaurací v Česku.
gastronomie

Nejlepší restaurace 2023 oceněné Zlatými lvy

690 Kč
621 Kč
Nejlepší restaurace Guide 2024 - Václav Budinský - 10%
Za zážitky se vyplatí cestovat – tuto myšlenku rozvíjeli již před sto lety francouzští bratři André a Édouard Michelinové, jejichž červený průvodce je známý a uznávaný po celém světě.
gastronomie

Nejlepší restaurace Guide 2024

880 Kč
792 Kč
Forbes Cooking: Dobré jídlo - bohatý život. - Kateřina Bičíková - Harudová, Kateřina Pechová, Martina Baťhová, Markéta Marešová - 10%
Požitkářská kuchařka Forbes Cooking není jen výčtem receptů, ale předlohou pro sváteční i všední dny, které se díky ní zalesknou bohatstvím chutí a vůní. Projezte se světovými kuchyněmi a nechte se podmanit jejich hojností a dekadencí.
gastronomie

Forbes Cooking

790 Kč
711 Kč
Udíme a grilujeme: Smokery a multifunkční grily - 70 receptů vonících kouřem - Markus Kaufer - 10%
Skvělá kniha pro všechny milovníky uzení. Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako je tomu u témat spojených s grilováním a barbecue.
gastronomie

Udíme a grilujeme

349 Kč
314 Kč
Jíst a žít: Moderní kuchařka na dalších 100 let - Kateřina Winterová - 10%
„Kniha Jíst a žít! je o mém hledání „zlaté střední cesty“ našich prababiček v současné uspěchané době. Nakonec jsem ji našla – na zahradě, v přírodě i ve městě.
gastronomie

Jíst a žít

199 Kč
179 Kč
Malá diabetická kuchařka - Vladimíra Havlová, Simona Kratochvílová - 10%
Při onemocnění diabetu je velmi důležité vybírat si takové potraviny, které mohou pomoci příznivě ovlivnit glykémii nebo hmotnost.
gastronomie

Malá diabetická kuchařka

229 Kč
206 Kč
Sušíme doma: Domácí sušení - Alena Molinová - 10%
Originální recepty pro domácí sušičky potravin Mysleli jste, že v sušičce vykouzlíte jen pár křížal a nasušíte houby?
gastronomie
Ukázky

Sušíme doma

399 Kč
359 Kč
Máma v kuchyni: S chutí pro malé i velké - Barbora Charvátová - 10%
Přestaňte si lámat hlavu nad tím, co uvařit - dětská strava srozumitelně, chutně i moderně. Přestala jste věřit, že vás vaření bude bavit?
gastronomie
Ukázky

Máma v kuchyni

399 Kč
359 Kč
Etiketa stolování - O dobrých mravech a gastronomii - Ladislav Špaček - 10%
Kniha Etiketa stolování Ladislava Špačka je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování.
gastronomie

Etiketa stolování - O dobrých mravech a gastronomii

599 Kč
539 Kč
Fermentace: Kvašené potraviny pro zdravý život - Průvodce prastarým světem kultivování potravin - Holly Davisová - 10%
Úžasný zdroj inspirativních návodů a informací o fermentovaných potravinách s více než 120 recepty.
gastronomie

Fermentace

490 Kč
441 Kč
Klasická česká kuchařka: Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů - František Janků, Marie Sandtnerová-Janků - 10%
Nejúspěšnější česká kuchařka všech dob!
gastronomie

Klasická česká kuchařka

499 Kč
449 Kč
Umění fermentace I.: Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery - Sandor Ellix Katz - 10%
(1x)
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
gastronomie

Umění fermentace I.

499 Kč
449 Kč
Umění fermentace II.: Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti - Sandor Ellix Katz - 10%
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
gastronomie

Umění fermentace II.

499 Kč
449 Kč
Síla přírodní fermentace: Jedninečná chuť a léčivá síla živých kultur - Sandor Ellix Katz - 10%
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
gastronomie

Síla přírodní fermentace

399 Kč
359 Kč
Zvířata jsou k sežrání: Lehce stravitelná psychologie karnismu a veganství - Eva Grestenbergerová - 10%
(1x)
Zvířata zkrátka milujeme – jak ve své blízkosti, tak na talíři!
gastronomie

Zvířata jsou k sežrání

299 Kč
269 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 25 položek
1 2 > >>