Nejprodávanější tituly - prosinec 2016

Šepot podzemí
(4x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
Ukázky

Šepot podzemí

260 Kč
Twenty Five Thousand Days of Memories
Architekt, profesor a autor mnoha odborných publikací M. Rajniš se rozhodl sepsat vzpomínky ze svého života plného cestování, netradičních zvratů, úspěchů i pádů.

Twenty Five Thousand Days of Memories

448 Kč
Hilda
(18x)

Hilda je komiks, v jehož půvabných barvách a výjevech se s rozkoší ztratíte a který se právem stal klasikou 21. století.

Ukázky

Hilda

297 Kč
Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Babičko, vyprávěj
(21x)
Otevřená kniha pro zaznamenání vzpomínek vaší babičky od dětství po současnost. Babička bude moci sama nebo s vaší pomocí vyplňovat knížku a odpoví tak na celou řadu pečlivě vybraných otázek.
Ukázky

Babičko, vyprávěj

531 Kč
K hranici
(2x)
Román sestává ze tří částí. Každá má jiného protagonistu, každá je zasazena v jiném historickém údobí, a přece je leccos spojuje....

K hranici

313 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy
(6x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

538 Kč
Slza obrazem
(1x)
Autentická fotokniha skupiny Slza, ve které mají fanoušci kapely poprvé možnost poznat její členy nejen v záři reflektorů, ale i v jejich běžném životě a to díky unikátním fotografiím Jindry Kodíčka, jež jsou doprovázeny biografickými texty.

Slza obrazem

359 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
(20x)
Opuštěný sirotčinec. Zvláštní sbírka velice podivných fotografií. To vše čeká na odhalení v nezapomenutelném románu, v němž se mísí fikce a fotografie ve vzrušující čtenářskou zkušenost.
Ukázky

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

381 Kč
Hilda se vrací
(3x)

Po fenomenálním úspěchu první knížky se modrovlasá rozumbrada vrací ve dvou nových dobrodružstvích!

Hilda se vrací

314 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>