Nejprodávanější tituly - prosinec 2016

Pěšky mezi buddhisty a komunisty
(7x)
Nešikovný mladý muž ujde 1 500 kilometrů pěšky v Nepálu a v Číně. Dějí se mu hrozné věci, ale on se jim jen směje.

Pěšky mezi buddhisty a komunisty

359 Kč
Laskonky
Proč si neustále obouváme boty, které přece vždycky tlačily… Může existovat nevěra, která nezraňuje? Opravdu lze mít sex bez závazků? A kdy přijde po střídavé péči i střídavá povinnost a role rodičů se konečně vyrovnají?

Laskonky

224 Kč
Od hlouposti k šílenství
(2x)
Poslední dílo Umberta Eca je souborem malých intelektuálních potěšení, jde o výběr z knižně dosud nepublikovaných článků, které nashromáždily za patnáct let, kdy vycházely v tisku.

Od hlouposti k šílenství

358 Kč
Jsem součástí lesa
(2x)
Poutavě a živě vyprávěný životní příběh Wolf-Dietera Storla, etnobotanika a člověka s živým vztahem k rostlinám, autora více než 20 knih, z nichž mnohé vyšly i v češtině.

Jsem součástí lesa

322 Kč
Vyhořelá společnost
(4x)
Německy píšící filozof korejského původu Byung-Chul Han, jehož knihy byly přeloženy do téměř dvaceti jazyků, přináší pronikavou diagnózu doby. Han analyzuje celou řadu jevů a procesů, které nelze uspokojivě objasnit nástroji tradiční psychologie.

Vyhořelá společnost

268 Kč
Lehká kuchyně
(4x)
„Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu."
Ukázky

Lehká kuchyně

413 Kč
Obrázky z československých dějin
(2x)
Knížka obrázkových seriálů z naší historie volně navazuje na velmi oblíbené Obrázky z českých dějin a pověstí.

Obrázky z československých dějin

269 Kč
Ďábel v zrcadle
(4x)
Napínavý politický thriller, odehrávající se ve Vídni na přelomu 16. a 17. století, ohromí dokonale vykreslenými dobovými reáliemi i spletitým příběhem plným akce, ale především sugestivním hledáním kořenů zločinu.

Ďábel v zrcadle

349 Kč
Síla mýtu
(1x)
Knižní přepis proslulého šestihodinového cyklu rozhovorů amerického antropologa, religionisty a filozofa Josepha Campbella (1904-1987) s moderátorem Billem Moyersem, v zasvěcených sondách do nejrůznějších kultur, civilizací a náboženství.
Ukázky

Síla mýtu

313 Kč
Jan Masaryk - Pravdivý příběh
(2x)
První ucelený a dosud zřejmě nejobjektivnější životopis Jana Masaryka.

Jan Masaryk - Pravdivý příběh

269 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>