Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2017
detektivky

Černý mnich
Nejrozsáhlejší část díla ANTONA PAVLOVIČE ČECHOVA (1860–1904) tvoří povídky. Napsal jich na pět set. Ne všechny jsou stejně slavné jako jeho šest dramat, velká část z nich je však dodnes po celém světě znovu a znovu překládána.
detektivky

Černý mnich

179 Kč
Prokletí brněnských řeholníků - 11%
Audio verze historické krimi, ve kterém Oldřich z Chlumu byl vyslán do Brna vyšetřovat krádež v klášteře tamních minoritů. Ovšem cesta se jeví jako velmi záhadná, neboť se ukáže, že ve hře je cosi velice znepokojivého.
detektivky

Prokletí brněnských řeholníků

314 Kč
279 Kč
Kritik - 11%

Ve víně může být nejen pravda, ale i smrt. Kdo ji má na jazyku? Během degustačního turné po nepříliš známém vinařském regionu Gaillac zmizí nejlepší světový kritik vín Gil Petty. O rok později je nalezen ve vinici na jihozápadě Francie, oblečený do

detektivky

Kritik

269 Kč
239 Kč
5x Tom Ripley - 11%
Nenávidí zločin, pokud ho k němu jeho ctižádost nedonutí. Audioverze úspěšných detektivních románů Patricie Highsmithové.
detektivky

5x Tom Ripley

314 Kč
279 Kč
Znamení rožmberské růže - 11%
Oldřich z Chlumu narazí nedaleko hradu Bezdězu na umírajícího mnicha. Od něho se dozví, že se připravuje zavraždění Přemysla II. Otakara. Okamžitě odjíždí krále varovat. Na Pražském hradě dojde k vraždě muže, který mohl o spiknutí podat svědectví.
detektivky

Znamení rožmberské růže

314 Kč
279 Kč
Kroky vraha - 11%
(2x)
V pražském lesoparku byla v noci uškrcena mladá žena. První detektivní případ inspektora Bergmana k poslechu.
detektivky
Ukázky

Kroky vraha

359 Kč
319 Kč
Krotitel - 11%
(2x)

Když se zrodí zlo, kolika osudů se dotkne? Na zasněžené silnici u lesa srazí auto polonahou, dezorientovanou dívku. Obětí nešťastné nehody je patnáctiletá Victoria, která před čtyřmi měsíci beze stopy zmizela z místní jezdecké školy.

detektivky

Krotitel

269 Kč
239 Kč
Maigret a jeho mrtvý - 11%

Nový případ, který vůbec poprvé vychází jako audiokniha! Jednoho únorového dopoledne vyruší komisaře na stanici podivný telefonát. „Odpusťte, prosím… Mé jméno by vám nic neříkalo. Neznáte mě, ale znal jste mou ženu Ninu… Haló! Musím vám to všechn

detektivky

Maigret a jeho mrtvý

269 Kč
239 Kč
Noční pád - 11%
(3x)

Bud Mitchell a Jill Winslovová si jenom chtěli zpestřit mimomanželskou aférku a při západu slunce na pláži natočit vlastní lechtivý film. Pak ovšem oblohu náhle rozjasnil mohutný výbuch. Pár rychle popadl kameru a zmizel, než přijela policie.

detektivky

Noční pád

242 Kč
215 Kč
Sova - 11%
(2x)
Poslechněte si druhý detektivní případ od autora bestselleru V lese visí anděl!
detektivky

Sova

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 20 položek
1 2 > >>