Nejprodávanější knihy - březen 2020

Jak si postavit dům
(8x)
Bezstarostné mládí Arnymu skončilo, oženil se a staví dům. Stavba není nic jednoduchého, ale vytvoření projektu, vyřízení stavebního povolení a získání hypotéky vyžaduje možná ještě větší úsilí.
Ukázky

Jak si postavit dům

253 Kč
Katharinina šifra
Když někdo zmizí beze stopy, je to záhada sama o sobě. Ale co když po sobě zmizelý zanechá něco, co onu záhadu ještě umocní?

Katharinina šifra

332 Kč
Oblíbená hra
Silně autobiografický román z roku 1963 kanadského zpěváka, básníka a spisovatele je napsaný formou mozaiky skládající se z drobných epizod.

Oblíbená hra

268 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
Běguni - 32%
(3x)
Román, kterému mladá hvězda polské literární scény zasvětila tři roky práce. Je odvážným dílem, v němž vypovídá hodně o sobě a svém vidění světa.
Ukázky

Běguni

263 Kč
179 Kč
Hodiny z olova
(7x)
Rozsáhlý román inspirovaný autorčinými pobyty v Číně. Do osudu několika rodin odlišných generací z evropských zemí i sociálních vrstev zasáhne tatáž rozhodující věta. Kniha získala cenu Magnesia Litera 2019 - Kniha roku
Ukázky

Hodiny z olova

449 Kč
V zajetí geografie
(7x)
Vladimir Putin o sobě říká, že je věřící a má silný vztah k ruské pravoslavné církvi. Je-li tomu tak, možná se každý večer před usnutím modlí a táže Boha: „Proč jen jsi na Ukrajině nestvořil nějaké hory?“
Ukázky

V zajetí geografie

358 Kč
Trhlina
(15x)
Děsivý příběh sepsaný podle ústního vyprávění.
Ukázky

Trhlina

358 Kč
Tyranie: 20 lekcí z 20. století
(13x)
Jeden z předních intelektuálů současnosti, historik Timothy Snyder, přichází po velkých historických pracích Krvavé země a Černá zem s příspěvkem k aktuální debatě o dalším osudu liberální demokracie.
Ukázky

Tyranie: 20 lekcí z 20. století

224 Kč
Sex v době temna
(2x)
Významné dílo uznávaného českého historika, které se poprvé v české historiografii zabývá tématem sexuálního života našich předků v průřezu více než sta let.

Sex v době temna

449 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 1000 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 .. 100 > >>