Nejprodávanější tituly v roce 2023
gastronomie

Vidličkou po mapě: ...aneb gastronomická odysea a jiná kulinářská dobrodružství - Dagmar Heřtová - 10%
(6x)
Víte, kdo byl kapitán Buchta? Co znamená, když slivovice řetízkuje? Kolik a jakých surovin s sebou vláčel údajně nepotopitelný Titanic? Jak se dá pohádkově zbohatnout při sbírání hub? Kdo popsal strop jedné slavné britské hospody?
gastronomie
Ukázky

Vidličkou po mapě

498 Kč
448 Kč
Jazyk, srdce, mozek, krev - Martin Pecina - 10%
Milostný dopis moravské kuchyni od typografa, grafického designéra a vítěze soutěže MasterChef 2022.
gastronomie

Jazyk, srdce, mozek, krev

799 Kč
719 Kč
Zlatá klasika: Zlatá klasika/Recepty prověřené časem - Zdeněk Pohlreich - 10%
Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně.
gastronomie

Zlatá klasika

299 Kč
269 Kč
Besky. Pečeme nebesky - Veronika Beskydiarová - 10%
Pečeme nebesky je má druhá vysněná kniha, která reprezentuje to, co miluji ze všeho nejvíc ¦ sladké. Ať jste začátečník, nebo znalec, shodneme se asi všichni na jednom. Každý máme rád pocit, když to prostě vyjde.
gastronomie

Besky. Pečeme nebesky

559 Kč
503 Kč
Síla přírodní fermentace: Jedninečná chuť a léčivá síla živých kultur - Sandor Ellix Katz - 10%
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
gastronomie

Síla přírodní fermentace

399 Kč
359 Kč
Máma v kuchyni: S chutí pro malé i velké - Barbora Charvátová - 10%
Přestaňte si lámat hlavu nad tím, co uvařit - dětská strava srozumitelně, chutně i moderně. Přestala jste věřit, že vás vaření bude bavit?
gastronomie
Ukázky

Máma v kuchyni

399 Kč
359 Kč
Umění fermentace I.: Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery - Sandor Ellix Katz - 10%
(1x)
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
gastronomie

Umění fermentace I.

499 Kč
449 Kč
Fermentace: Kvašené potraviny pro zdravý život - Průvodce prastarým světem kultivování potravin - Holly Davisová - 10%
Úžasný zdroj inspirativních návodů a informací o fermentovaných potravinách s více než 120 recepty.
gastronomie

Fermentace

490 Kč
441 Kč
Chemie na talíři: Co se děje na pánvi, když si smažíme řízek? - Ondřej Dvořák
„Nikdy nevěř chemikovi, který neumí vařit.“ Co se stane, když pustíte do kuchyně někoho, kdo se vyzná v chemii? Bude výsledkem chutné jídlo, nebo exploze?
gastronomie
Ukázky

Chemie na talíři

339 Kč
Klasická česká kuchařka: Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů - František Janků, Marie Sandtnerová-Janků - 10%
Nejúspěšnější česká kuchařka všech dob!
gastronomie

Klasická česká kuchařka

499 Kč
449 Kč
Umění fermentace II.: Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti - Sandor Ellix Katz - 10%
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
gastronomie

Umění fermentace II.

499 Kč
449 Kč
Fit krabičky Ládi Hrušky II: Detox bez stresu a hladovění - Láďa Hruška - 10%
Detox bez trápení a hladovění! To je, oč tu běží... Máte vůči vašemu tělu výčitky? Cítíte, že by potřebovalo očistu, ale slovo detox máte spojený jen s trápením sebe sama a hladověním? Tak na to zapomeňte!
gastronomie

Fit krabičky Ládi Hrušky II

299 Kč
269 Kč
Nejlepší restaurace 2023 oceněné Zlatými lvy -  kol. - 10%
Prestižní gastronomický průvodce Nejlepší restaurace 2023 oceněné Zlatými lvy představuje aktuální výběr nejlepších restaurací v Česku.
gastronomie

Nejlepší restaurace 2023 oceněné Zlatými lvy

690 Kč
621 Kč
Malá diabetická kuchařka - Vladimíra Havlová, Simona Kratochvílová - 10%
Při onemocnění diabetu je velmi důležité vybírat si takové potraviny, které mohou pomoci příznivě ovlivnit glykémii nebo hmotnost.
gastronomie

Malá diabetická kuchařka

229 Kč
206 Kč
Vaříme beze zbytku: Recepty od kořínku až po květ - Kateřina Bičíková - 10%
Osmdesátka úžasných receptů ze zbytků – i beze zbytku!
gastronomie

Vaříme beze zbytku

199 Kč
179 Kč
Maso - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Jana Vaňková - 10%
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO.
gastronomie

Maso - Jednoduše & dokonale

359 Kč
323 Kč
Suroviny pro obor vzdělání cukrář - Ludvík Bláha, Ivana Kopová, František Šrek - 10%
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků.Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv.
gastronomie

Suroviny pro obor vzdělání cukrář

330 Kč
297 Kč
Receptury studených pokrmů -  kolektiv autorů, Jaroslav Runštuk - 10%
Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích.
gastronomie

Receptury studených pokrmů

495 Kč
446 Kč
Zelenina z jednoho hrnce - Dominika Wójciak - 10%
Příprava zeleniny jednoduše.
gastronomie

Zelenina z jednoho hrnce

499 Kč
449 Kč
Forbes Cooking: Dobré jídlo - bohatý život. - Kateřina Bičíková - Harudová, Kateřina Pechová, Martina Baťhová, Markéta Marešová - 10%
Požitkářská kuchařka Forbes Cooking není jen výčtem receptů, ale předlohou pro sváteční i všední dny, které se díky ní zalesknou bohatstvím chutí a vůní. Projezte se světovými kuchyněmi a nechte se podmanit jejich hojností a dekadencí.
gastronomie

Forbes Cooking

790 Kč
711 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 59 položek
1 2 3 > >>